duminică, 14 iunie 2009

Up coming movies >:)

Din cauza faptului ca nu se stie cand voi mai avea net (pentru ca ma mut la Bucuresti...) si din cauza ca nu vreau sa stau prea mult prin casa... m-am hotarat sa imi petrec o buna parte a timpului in cinema. In alta ordine de idei, mi-am alcatuit o lista cu filme care urmeaza sa apare pe marele ecran in urmatoarea jumatate de an... iar ulterior, dupa vizionarea fiecaruia dintre ele, voi posta pe blog impresiile mele despre film, daca vreti puteti sa le numiti review-uri...
Asadar...
IUNIE
26 - Road to witch mountain (am vrut sa ma uit la el pe comp, da nu au scos astia nici o varianta demna de plotul acestui film...) - niste pusti cu puteri supra-naturale sunt urmariti de o organizatie secreta...
IULIE
17 - Public enemies - starring Johnny Depp... nu poti sa nu te duci la un film cu Johhny Depp, nu?
17 - Coco avant Chanel - interesant de vazut istoria faimoasei creatoare...
31 - Fighting! - se zice ca e despre un contrabandist care intamplator da peste un antrenor de lupte de strada (pare interesant, dar de fapt l-am ales ca nu prea aveam ce alege in luna asta :)) )
AUGUST
7 - Aliens in the attic - desen animat (am vazut de curand Monsters vs. aliens si mi s-a parut f dragut...sper sa fie si asta macar jumate cat ala)
14 - The proposal - starring Sandra Bullock. E vb despre o sefa cam autoritara care urmeaza sa fie deportata in Canada si il obliga pe asistentul ei sa o ia de nevasta... (o comedie nu strica niciodata...parerea mea :P)
21 - My sister's keeper - Starring Cameron Diaz, vorbeste despre o familie care face un copil identic din punct de vedere genetic pentru a tine in viata primul copil care este bolnav de leucemie...pretty interesting, huh?
SEPTEMBRIE
4 - The ugly truth - n-am inteles prea multe din plot, dar l-am ales pentru ca e cu Katherine Heigl si imi place tipa :))
18 - When in Rome - si din nou o comedie romantica siropoasa, but a girl's got to do whjat a girl's got to do, right?
25 - Funny people - Starring Adam Sandler, un comediant care afla ca e pe moarte si se imprieteneste cu un alt comediant care nu e la fel de bun si pe care il ajuta... (very smart chiose of word, huh? 8-\)

well...din cauza unei probleme de natura de blocare de comp, mi s-a salvat doar atat din post...si acum nu mai am chef, asa ca voi reveni cu un update la lista mea de filme de vazut pe anul 2009 :))
Seey ya :* :-h

3 comentarii:

  1. tocmai m-am intors de la Mall unde am vazut comedia "Marea mahmureala". e foarte tare! sa te uiti si la asta ca merita!

    p.s.: la filmu' asta n-am adormit! :>

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-mi place cum suna...si tocmai din cauza ca ti-a placut tie nu ma voi duce sa ma uit la el...ca la filmele care imi plac mie tu adormi...deci daca nu ai adormit la asta...e naspa :))

    RăspundețiȘtergere