duminică, 11 ianuarie 2009

Afaceri...

E ciudat cum din ce in ce mai multe afaceri MLM apar la noi in tara. In special afaceri care se cred unice. Cu dezvoltatori care ofera un lucru pe care nu ti-l mai poate spune nimeni. Multa lume stie despre mine ca am activat multa vreme intr-o afacere MLM (sau cu asigurari, sau secta, sau piramida, sau cum vreti voi sa ii spuneti...)
Ideea cea mai importanta este ca afacerile MLM nu mai sunt demult unice, in special pentru ca apar cateva aproape zilnic, doar ca nu multe supravietuiesc. Si nu multe sunt MLM in adevaratul sens al cuvantului. Chiar astazi am aflat de o noua afacere "unica", care iti ofera niste avantaje pe care nimeni nu ti le mai poate oferi si cu niste informatii pe care nu ti le mai preda nimeni altcineva. Din pacate pentru aceasta afacee, exista si altii care predau exact aceasi lucru, doar ca predau in alta limba :)) trebuie sa recunosc, ca spre deosebire de varianta multinationala, varianta romaneasca a acestei afaceri se ofera gratuit pentru persoanele afiliate. Cel putin pentru moment. Citind foarte mult pe aceasta tema, pot spune ca e destul de interesant, doar ca putin ireal. Noua afacere se numeste Magnetic Marketing si se bazeaza strict pe internet. Adica, nu vinzi nimic, esti platit daca cateva persoane isi lasa adresa de mail sau nr de telefon, sau chestii de genul. Ei nu platesc nimic, tu nu platesti nimic, firma care primeste acele date personale plateste persoana de la care s-a pornit. Ceva gen paid-2-click, surfing, etc. Inca nu am inteles exact cum se vor desfarura campaniile, dar sunt curioasa.
Daca am facut pe cineva curios, incercati aici. Trebuie sa va inscrieti si o sa primiti un mail cu niste informatii suplimentare fata de ce am zis eu aici. S-ar putea sa merite sa fie incercat, in special de cei care folosesc mult internetul.
So try it, or don't... poate sa renteze timpul pierdut, sau nu... only time will tell ...
Have fun and take care... sa nu faceti nimic din ce n-as face eu...

3 comentarii:

  1. "sa nu faceti nimic din ce n-as face eu" PLAGIATOAREO!!!!!!! Asta zicea tati meu:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai asta cu Magnetic Marketing nu e MLM, ci e furt pe fata din buzunarele advertiserilor, ca si orice alt gen de activitate paid-to-surf, paid-to-click etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. s-ar putea...dar atata timp cat pe mine nu ma costa nimic... :)) ideea e ca ceea ce nu stii, nu te poate rani, so de ce sa aflii ce e in spatele acestor afaceri, cand daca nu stii nimik poti sa castigi ceva bani? prefer sa fiu o ignoranta si sa castig ceva bani, decat sa fiu atotstiutoare si sa mor de foame :)) tu nu? :P

    RăspundețiȘtergere