marți, 24 februarie 2009

Interesant si nou in acelasi timp...

Si nu vreau sa zic ca am eu ceva de zis care sa corespunda cerintelor din titlu. Ce vreau sa zic e ca am auzit azi pentru prima oara ca ii place cuiva modul in care sriu eu pe blog (si pe aceasta cale vreau sa-i multumesc, din nou, Cristinei :D ). Dar acest lucru nu mi s-a intamplat pana acum, de aia e interesant si nou in acelasi timp. Si ca sa ma explic, a.i. oamenii sa inteleaga ce vreau sa zic, o sa incep asa: este nou pentru ca nu s-a mai intamplat, si interesant pentru ca la un moment dat aveam impresia ca scriu asta pentru mine. Si se pare ca si altii citesc ce scrie EU. Si asta nu stiu daca e neaparat de bine. Pentru ca in general aberez pe teme dechise, si cu idei repetitive. Rezulta, avand in vedere ca matematica este o stiinta, nu o parere, ca trebuie sa imi diversific temele. Poate voi lua modelul lui Ciobby si voi apela la statistici (nu imi plac, da cica dau bine) . Si deja am in cap cateva idei... 1. Cele mai folosite pozitii in pat. 2. Cea mai folosita marca de prezervative (am impresia ca sunt aproape obsedata, sa punem asta pe seama faptului ca prietenul meu sta in alt oras, ok?) 3. Cele mai vizionate filme 4. etc. ca nu mai am idei (decat daca nu vreti sa ne intoarcem la partea porno, ca mai am cateva idei.) Si daca nu ma voi baza pe statistici, poate ca ma voi baza pe un alt domeniu adoptat de EL :D ca doar ma inspira. Si revenind la faptul ca sta intr-un alt oras... stiti ca mi-e dor de el? In ultimele cateva posturi numa de el am vorbit. Si nu ca ar fi ceva nou pentru mine sa vorbesc de persoana cu care sunt, dar el e departe si e prima persoana care chiar nu vreau sa ma uite (de sex masculin, ca pe Deea o bat daca ma uita...)
Si ca deobicei am trecut de la chestii pragmatice (e.g. statistici) la sentimente, dar nu ma pot abtine. (Mi-e dor de tine BAH!) si simt ca daca mai zic de doua ori asta o sa trimit la timisoara inca o parte din suflet ca sa fiu mai aproape de el (chiar daca nu i-ar conveni cuiva... >:P )
Si revenind la Pamant, Romania, Neamt, Piatra Neamt, Darmanesti, Rozelor, bl. D8, ap. 2, birou, scaun, trebuie sa ma apuc din nou de lucru, ca altfel o sa mai ajung in Tm la Pastele Cailor...
Talk 2 u l8er (*to you later)! Bye bye :* !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu